Известие

Collapse
No announcement yet.

145 детелинка с газова от италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оффф.... хубава колица, ама малко по стъпа за поддръжка от бързата ми рено 19 се оказа... все още на са ми я оправили... смениха разни неща, и на тръгване лампата на ABC светна... отделно и една скорост не включва... оставих я за смяна на съъединител, а после при БОБО за цялата инсталация.... габаритите ми светят на кръст... осветлението на таблото го няма, лампата за къси също... кои знае още какво... щипки за фаровете - всеки фар е сам за себе си (трябват ми щипки май)....
    надявам се проблема да е от съединителя, че иначе незнам... ще ми се дореве за скоростите май (цената е 200 лв за труд само... бил не със жила, а със щанги или нещо от сорта)... Бос съм с тия алфи...
    Дайте ремонтна документация, че ми писна от серизи...
    Тръбва ми и добър газаджия....
    Айде до скоро и благодаря!
    Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Нали уж я гледахте и карахте с твоя приятел
      Нали само козметични неща бяха.
      Ти изреди сумати неща проблемни сега
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Nasko_77 - Аз не се оплаквам, а само споделям

Comment

Ей честито и дано се опрайш лесно!!!Тя ако е решила да ти къса нервите щи ги скъса!Повярвай ми доста време и реване сам ударил по мойта и още иска мама и де...а
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Аз тази алфетка я гледах преди повече от месец на горубляне, но в последствие се отказах от нея. На мен ми я предложиха за 3700 в това състояние като търговецът ме обеждаваше, че дефектите са незначителни и се отстранявали лесно. Доста гледах, чудих, пазарях и накрая се отказах и не съжалявам защото за съшите парички си вкарах Junior-че в идеално състояние като ново! Адски запазено! Вярно не е със мощността на Quadrifoglio - то но аз му се радвам много! :лол:
            Колега пожелавам ти да отсраниш забелешките и дефектите по скоро (които според мен си биаха доста) и да му се нарадваш пълноценно! Късмет!
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
              Аз тази алфетка я гледах преди повече от месец на горубляне, но в последствие се отказах от нея. На мен ми я предложиха за 3700 в това състояние. Доста се чудих, пазарях и накрая се отказах и не съжалявам защото за съшите парички си намерих Junior-че в идеално състояние като ново адски запазено! Вярно не е със мощността на QV-то но му се радвам много! :лол: Колега пожелавам ти да отсраниш забелешките и дефектите по скоро (които според мен си биаха доста) и да му се нарадваш пълноценно! Късмет!
              И доста разумно решение мисля. Логично е да...: Много по-вероятно е да си намериш читава малолитражка отколкото, читаво QV
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Taka e и аз никак не съжaлявам но Qv- то си е резачка стига да излезе читаво! Инак като видях джуниар4eto си казах има страст в това автомобилче и можеби това ме грабна
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
                  но Qv- то си е резачка стига да излезе читаво!
                  О... спор няма. А Тази която си взел... наистина изглежда ИДЕАЛНО. Браво! Да ти е честита!
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Много благодаря колега!
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg
                      ... щипки за фаровете - всеки фар е сам за себе си (трябват ми щипки май)....
                      К'ви щипки??? Фаровете са на 3 болта и толкоз... За габаритите и подсветката си провери бушоните (По мой спомен подсветката на таблото и единия от габаритите са на един бушон )
                      А иначе за документация виж тук:
                      http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...ghlight=manual

AR 145 QV '97

Comment

Благодаря на всички... Джуниерчето изглежда перфектно... Колкото до проблемите и аз се надявам да ми ги оправят...
                        Аз си падам малко мазохист по отношение на колите... Като си харесам нещо и - да е мое на всяка цена....
                        Покарах я - реже яко. В събота ще и слагам нови гуми Mishelin pilot, после реглаж и тест дтрайв на дълъг път.
                        ... както се казва - няма непоправими неща...

ПС: Като за капак, се оказа, че газовата система е някаква скъпа и в родината ни има само един сервиз, където могат да я обслужат - в Пловдив, та и до там ще се ходи /така или иначе ми се искаше да посетя един доста хвален ресторант/. Газовото е Tartalini.

Comment

Ами, хайде честито колега!
                          После сподели колко са ти излезли "козметичните" и "некозметичните" ремонти, интересно ми е на колко ще ти се ядне финална цена тая кола.
                          Щото като чета вече ме хваща яд - на мене като теглих чертата накрая ми излезе над 8000. А уж беше МНОГО запазена и само на 70000 ...

Успех и безаварийно!
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Ще драсна естествено да споделя....

Comment

Разгледайя тая тема и драсни некое ЛС на JORDANGT да го питаш за тартаринито...
                              http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...156&highlight=

AR 145 QV '97

Comment

Наистина колега като завършиш козметичните и техничски проблеми ще ми е много интересно да видя количката във новият и бих казъл перфектен вид и да им се порадваме заедно на тези симпатяги които можеби ще ни докарат до сълзи!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X